Zoek je hulp bij de (her)inrichting van je huis en hebt hulp nodig om (makkelijker) de juiste keuzes te maken? In 4 stappen help ik je op weg. Van de plattegrond en de verfkleur tot aan indeling en 3D impressie, jij maakt straks als een echte pro een thuis van jouw huis!

Stap 1 - Kennismaking & huiswerk

De wensen bespreken

Een intake- en kennismakingsgesprek (gratis) bij jou thuis of telefoon waarin we jouw woonwensen bespreken. In iets meer dan een uur tijd ontdekken we dan of we een klik hebben en vis ik uit met welke hulp jij het best geholpen gaat zijn.

Ik kijk naar de indeling van de ruimte(s), het kleurgebruik en jouw huidige meubels en accessoires.

Gaan wij samenwerken? Dan ontvang je een huiswerkopdracht van mij om je nog beter te leren kennen.

Met de door jou gemaakte huiswerkopdracht kan ik me voorbereiden, want de hoeveelheid informatie die ik wil/moet opnemen om jou van een goed interieurplan te kunnen voorzien is gigantisch.

We duiken namelijk in jouw leven en die van je eventuele partner, kinderen en/of ouders. Hoe leef je, wat vind je belangrijk, welke rol speelt jouw woning daarin, waar gaat jouw hart sneller van kloppen en waar gaan je de haren van overeind staan?


Stap 2 - Moodboard, kleuren, 3D en tips & tricks

Ik werk een persoonlijk interieuradvies uit met hierin;

* Een moodboard waarin de sfeer van jouw nieuwe interieur wordt gevisualiseerd.

* Een kleuradvies met hierin de kleuren en materialen welke passen bij het interieur dat je wilt creëren. Je ontvangt een persoonlijke stalenbundel met alle advieskleuren en -materialen in een handige envelop zodat je deze ook makkelijk mee kunt nemen naar winkels.

* Een plattegrond en 3D sfeerimpressies met twee of drie indelingsvoorstellen van de ruimte(s) van jouw woning. Hierdoor krijg je direct een indruk van je toekomstige interieur. Ook zie je wat voor effect je keuzes gaan hebben waardoor je makkelijker keuzes kan maken.

360 graden panorama tour met VR bril

Krijg een echt kijkje in je nieuwe huis en interieur door middel van een 360 grade panorama tour. Zet de VR bril op en ervaar het zelf! Je krijgt ook een persoonlijke QR code van jouw ontworpen interieur waabij je daadwerkelijk rond kunt kijken in je huis. Dit geeft een goed beeld van je nieuwe interieur en zorgt voor het sneller maken van keuzes. 

* In de tips & tricks deel ik mijn kennis in de breedste zin van het woord met je! Dit kunnen aanvullende meubels zijn bij de meubels die je al hebt, de juiste accessoires, mooie eyecatchers en handige en praktische tips.

Bij deze tips zorg ik er ook voor dat er handige linkjes toegevoegd zijn zodat je ook direct bij de items uitkomt om ze in je winkelmandje te stoppen. Maar ook deel ik mijn favoriete woonwinkels en shopadressen met je.

Stap 3 - Presentatie

Met veel enthousiasme presenteer ik het persoonlijke interieurplan aan je.

Eindelijk kan ik mijn creatieve ideeën aan je laten zien. Ik kan dan duidelijk uitleggen waarom ik voor ieder item heb gekozen, wat de gedachten zijn achter die keuzes.

Daarna heb je alle ruimte om met me te sparren of wijzigingen aan te brengen.


Stap 4 Aan de slag!

Ik voer alle wijzingen door en zorg dat jouw persoonlijke interieuradvies zo snel mogelijk in je mailbox zit!

Nazorg

Je kan aan de slag! Met jouw persoonlijke interieurenvelop vol met stalen en interieurplan heb je alle handvatten om van je huis een thuis te maken. Maar natuurlijk help ik je daarbij. Gedurende de tijd dat je bezig bent met je huis sta ik aan je zijde. Ik help je nog met kleine vragen, onzekerheden of keuzestress!  

Tijdens het advies hebben we 2 of 3 contactmomenten; een kennismakingsgesprek, een intake gesprek en een presentatie. Daarnaast hebben we veelvuldig contact via app, mail en telefoon om te brainstormen over jouw ideale interieur.

Hierna kan de metamorfose van jullie interieur gaan beginnen!

Stap 5 Styling - optioneel

Van advies naar realisatie

Je hebt nu een advies in handen en de realisatie kan gaan beginnen. Wil je ook dat ik help met shoppen of afstylen van de ruimte? Dat kan!

Ik ga speciaal op pad voor de perfecte accessoires om de puntjes op de i te zetten. Kijk hier eens bij mijn tarieven voor diverse mogelijkheden voor het afstylen van je interieur.